Pretraga

[FOTO] Izgradnja modernog kompleksa u centru Zagreba pri kraju: Ima i vlastiti Dječji vrtić

A- A+

Jedan od najluksuznijih kompleksa u Zagrebu privodi se kraju. Radi se o Parku kneževa, VMD-ovom poslovno-stambenom kompleksu između Branimirove i Križanićevih gimnazija.

Park Kneževa, VMD | foto: Luka Plemenčić, Bauštela.hr

Posjetili smo gradilište ovog modernog kompleksa ‘Park Kneževa’ u centru grada na zemljištu bivše tvornice tekstila ‘Nada Dimić’ na zagrebačkoj staroj Branimirovoj. Svi vanjski grubi radovi su gotovi, a čini se kako su preostali samo radovi na interijeru pametnih stanova. Prvi stanari uselili su već u proljeće 2022. godine.

Park Kneževa, otprilike | Screenshot/GoogleMaps

Unutar kompleksa je pregršt sadržaja. Od slastičarnice i pekare, pa do teretane. Zanimljivo je što je unutar kompleksa i Dječji vrtić s vlastitom zgradom i igralištem. Također, pristup kompleksu je dozvoljen svima, ne samo onima koji žive tamo.

Park Kneževa, Dječji vrtić, VMD | foto: Luka Plemenčić, Bauštela.hr

Kompleks ima i toalet za kućne ljubimce. To je osmišljen prostor u kojem kućni ljubimci mogu vršiti nuždu, a da pritom ne kvare izgled i čistoću ozelenjenih površina. Dodatno, sustav video nadzora i kontrole pristupa te usluge zaštitarske službe jamče ugodno i sigurno životno okruženje.

Izdvojeni članak

[FOTO] Dovršava se VMD-ov stambeno-poslovni kompleks: Luksuzni stanovi davno su rasprodani

Park Kneževa, VMD | foto: Luka Plemenčić, Bauštela.hr

Kompleks je bruto površine od 29.828 metara kvadratnih, a tlocrtne površine 4.991 metar kvadratni. Što se tiče parkinga, ispod kompleksa nalazi se nekoliko etaža s parkirnim mjestima i garažama.

Park Kneževa, VMD | foto: Luka Plemenčić, Bauštela.hr

Peterosoban stan na petom katu, površine 174 metara kvadratnih s duplom garažom, ukupne površine od 41 metar kvadratni, iznajmljuje se za 3.700 eura mjesečno.

Izdvojeni članak

Kompleks na križanju Branimirove i Heinzelove brzo se gradi, u poslovnu zgradu već uselile tvrtke

Park Kneževa, VMD | foto: Luka Plemenčić, Bauštela.hr

Jedina negativna stvar je što osnovnih škola nema baš u neposrednoj blizini. Dvije najbliže škole su OŠ Dr. Ivan Merz (1.6 na karti) koja je osam minuta hoda i 600 metara udaljenosti. Djeca do OŠ Merza moraju prijeći nekoliko prometnica poput Ulice kneza Mislava i Ulice kralja Držislava.

OŠ Merza (1.6) i Park Kneževa (plavo) | Mreža Osnovnih škola grada Zagreba

Copy link
Powered by Social Snap