Pretraga

Eksplozivna naprava pronađena tijekom izvođenja radova na gradilištu u Slavoniji: Policija uputila važan apel

A- A+

Prilikom izvođenja građevinskih radova na gradilištu u Našicama jedan od radnika pronašao je bombu modela M-52. Događaj je potaknuo Policiju da još jednom javnost pozovu na dragovoljnu predaju oružja.

Bomba, ilustracija | foto: PU osječko-baranjska

Policijska uprava osječko-baranjska obavijestila je o eksplozivnoj napravi pronađenoj na jednom od gradilišta.

Tijekom jučerašnjih popodnevnih sati jedan od radnika na gradilištu u Našicama za vrijeme izvođenja radova pronašao je eksplozivnu napravu. Kako navode iz Policijske uprave osječko-baranjske riječ je o bombi modela M-52.

Nakon što je radnik o svom pronalasku obavijestio policijske djelatnike na teren je izašao službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je bombu izuzeo na siguran način.

Policija još jednom uputila važan apel

S obzirom na to da jučerašnji događaj na gradilištu u Našicama nije iznimka iz policije su ponovno uputili poziv građanima za dobrovoljnu predaju oružja. Akcija  „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još uvijek traje, a o informacije o predaji oružja građani mogu dobiti pozivom na broj 0800-8892.

Izdvojeni članak

Uznemirujuće otkriće građevinskih radnika prilikom gradnje POS-ovih stanova, intervenirala policija

– Pozivamo građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji, navode iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Građani se mole da oružje ne donose u policijske postaje, već da o namjeri predaje telefonski obavijeste policijske službenike kako bi se spriječilo slučajno aktiviranje naprave.

Copy link
Powered by Social Snap