Pretraga

Zbog eksplozije plina vatrogasci upozoravaju na obavezu redovitog održavanja

A- A+

Eksplozija plinske instalacije u jednoj obiteljskoj kući potakla je vatrogasce Vatrogasne postrojbe Grada Zagreba da građane još jednom upozore na važnost redovnog održavanja plinskih instalacija. Stoga su na svojim društvenim mrežama objavili informacije koje moraju znati svi oni koji u domu imaju plin.

Eksplozija plina | foto: Facebook Vatrogasna postrojba Zagreb

– Današnja eksplozija plina u Paruževini strašan je podsjetnik na obavezno održavanje plinskih instalacija i opreme u sigurnom stanju, navode iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

Kao što smo već pisali, redovno održavanje plinskih instalacija u domovima ključno je kako bi se spriječile neželjene posljedice poput trovanja plinom, eksplozije plina, ali i one najgore – smrti.

O važnosti održavanja plinskih instalacija podsjetili su i zagrebački vatrogasci nakon intervencije u jednoj obiteljskoj kući u kojoj je zbog eksplozije plina došlo do značajne materijalne štete. Na svom profilu na Facebook-u vatrogasci su objavili smjernice i važne informacije koje ne smiju zaboraviti svi oni koji u svom domu imaju plinske instalacije.

Današnja eksplozija plina u Paruževini strašan je podsjetnik na obavezno održavanje plinskih instalacija i opreme u…

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebNedjelja, 18. travnja 2021.

Copy link
Powered by Social Snap