Pretraga

[VIDEO] Pogledajte kako brzo ispuniti rupu u zidu bez špahtle i žbuke

A- A+

Selite se iz stana i želite dobiti polog natrag, a ne želite kupovati 25 kilograma žbuke za jednu ili dvije rupe? TikTok je našao još jedno kreativno rješenje učestalom problemu. Sve što trebate je malo selotejpa i boju za zid.

foto: Pexels; Blue Bird

TikTok račun tool_tips objavljuje DIY videa vezana za manje građevinske poslove, a sada su objavili video u kojem daju komično rješenje za učestali problem. U samo dva sata skupili su oko pola milijuna pregleda i potaknuli raspravu u komentarima.

U videu pokazuju kako je ‘zakrpati’ rupu lako, a potreban je komad prozirne trake za lijepljenje, valjak za bojanje i boja za zid. Preko rupe nalijepite traku, a zatim umočite valjak u boju i prebojate zid. U opisu videa su napisali “uštedite novac” i izazvali kako negativne, tako i pozitivne komentare.

– Ljudi, žao mi je što vam moram ovo reći, ali ovako profesionalac popravlja stvari! Mi smo zvali prijatelja koji se bavi knaufom da nam popravi rupu u zidu i koristio je istu tehniku, napisala je jedna korisnica. Neki su se s njom složili, dok su neki napisali da ih je prijatelj prevario.

@tool_tips

🤷‍♂️ save money 👏#fyp #tips #viral

♬ sonido original – ❁્᭄͜͡Lizeth

[VIDEO] Pogledajte kako brzo ispuniti rupu u zidu bez špahtle i žbuke
Share via
Copy link
Powered by Social Snap