Pretraga

Grad Zagreb raspisao javni natječaj: Traži se pročelnik/ica Gradskog ureda za obnovu i graditeljstvo

A- A+

Grad Zagreb je raspisao novi javni natječaj, u kojem traže novog/u pročelnika/icu Gradskog ureda za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. Rok za prijavu je 12. siječanj 2023. godine.

grad zagreb katedrala

Grad Zagreb, foto: Grad Zagreb

Pročelnik/pročelnica imenuje se na vrijeme od četiri godine i može biti ponovno imenovan/imenovana, a služba se zasniva uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca. Kao potrebno stručno znanje se u natječaju navodi magistar, odnosno stručni specijalist struke s područja društvenih ili tehničkih znanosti (ispunjavaju i osobe koje su po ranijim propisima stekle visoku stručnu spremu), s najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Također se navodi da su potrebne organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje uredom, kao i poznavanje rada na PC-u. Kao poseban uvjet se navodi da je potrebno imati položen državni ispit, ali natjecati se mogu i kandidati koji to nemaju. Oni će u slučaju imenovanja, imati rok od godinu dana kako bi ga mogli položiti.

Izdvojeni članak

Grad Zagreb raspisao natječaj: Traži se zamjenik pročelnice Ureda za zaštitu spomenika kulture

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja će morati pristupiti i provjeri znanja i sposobnosti. Ako kandidat ne pristupi provjeri znanja, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj. Vrijeme i mjesto održavanja provjere će biti objavljeno najmanje pet dana prije održavanja, i to na stranicama Grada i na oglasnoj ploči u prizemlju gradske uprave, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1.

Čitav javni natječaj možete pročitati u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Copy link
Powered by Social Snap