Pretraga

Veliko priznanje za hrvatski hotel: Forbes ga uvrstio na popis najsanjivijih na Mediteranu

A- A+

Forbes, jedan od najpoznatijih časopisa na svijetu, objavio je članak s naslovom ‘9 najsanjivijih mediteranskih hotela koji se otvaraju 2022. godine’, a na popisu se našao i jedan hrvatski – Palazzo Rainis Hotel & Spa u Novigradu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Palazzo Rainis Hotel & Spa (@palazzorainis)

Novi hotel u Novigradu se otvorio u ožujku ove godine, a na ovoj listi se našao tek neposredno prije samog otvaranja, u veljači. Svakako je u pitanju jedan od naših najluksuznijih hotela, a o tome govori i činjenica da je to prepoznao Forbes. Hotel je dio grupacije Adriatic Holidays.

Ovaj hotel se našao u društvu nekih svjetski priznatih destinacija za luksuzno ljetovanje, kao što su Mallorca, Capri, Tel Aviv, Costa del Sol, Santorini, Ibiza, Marbella i Mykonos. Upravo su ovakva priznanja ona koja pomaže u postizanju odličnih rezultata u vrijeme sezone, koji su ove godine rekordni. Pogledajte kako je autorica članka, Isabelle Kliger, opisala naš hotel.

Izdvojeni članak

Svečano otvoren novi hotel s 4 zvjezdice u Postirama: Unutarnji dizajn odiše slow living filozofijom

– Sa svojim spektakularnim plažama i kristalno čistim morem, hrvatska jadranska obala postala je mediteranska destinacija za odmor na koju treba računati. Sada postoji još više razloga da ga stavite na vrh svoje bucket liste s otvaranjem Palazzo Rainis Hotel & Spa pored marine Novigrad u idiličnoj Istri. Hotel je rekonstrukcija nekadašnje vile Rainis, izgrađene oko 1900. godine, a ime je dobila po obitelji Rainis koja se u Novigrad doselila iz Venecije u 19. stoljeću. Član mreže malih luksuznih hotela, Palazzo Rainis trebao bi biti otvoren u ožujku, a sadržavat će 16 soba i apartmana, vrhunski spa centar i hrvatski fini restoran Chemistry, piše Kliger.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Palazzo Rainis Hotel & Spa (@palazzorainis)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap