Pretraga

Grad Pula objavio natječaj za zakup 10 poslovnih prostora: Većina smještena u užem centru

A- A+

Grad Pula je na svojim web stranicama objavio natječaj za zakup čak deset poslovnih prostora, od kojih se većina nalazi u užem centru grada. Kako piše na njihovim stranicama, teži se obogatiti ponudu i omogućiti nova zapošljavanja.

pula

Pula, maketa grada | foto: Pixabay

Riječ je o poslovnim prostorima na sljedećim adresama i djelatnostima:  Porta Stovagnana br. 9 (proizvodna djelatnost – proizvodnja pletene i kukičane odjeće), Laginjina br. 1 (ugostiteljska – restoran, lounge bar), Ciscuttijeva br. 12 (trgovinska – prodaja brendirane odjeće, autorska galerija), Veronska br. 3 (uslužna – postolar), Zagrebačka br. 10  (trgovinska – osim prodaje sezonske robe, opreme za more i plažu te suvenira, uredska, agencijska), Trg I. svibnja br. 4 (trgovinska – prodaja autohtonih (tradicijskih) proizvoda, uslužna – postolar), Smareglina br. 7 (uredska, agencijska, trgovinska – prodaja autohtonih (tradicijskih) proizvoda), Istarska br. 18 (dva prostora na istoj adresi u kojima je definirana djelatnosttrgovinska – ostalo (osim prodaje suvenira i sezonske robe – opreme za more i plažu), te Banovčeva br. 2 (uredska, agencijska, financijska djelatnost, djelatnost osiguranja, telekomunikacijske djelatnosti).

Poslovni prostori se daju u zakup na određeno vrijeme u trajanju od 10 godina, a djelatnost u poslovnom prostoru se mora obavljati kroz cijelu kalendarsku godinu. Postoje dvije iznimke: u uvjetima pod kojima je korištenje poslovnog prostora djelomično onemogućeno u trajanju od najviše 30 (trideset) dana, bez krivnje zakupnika i u slučajevima adaptacije poslovnog prostora za vrijeme trajanja zakupa, uz predočenje dokaza u pisanom obliku.

Izdvojeni članak

Opća bolnica Pula dobila uporabnu dozvolu za projekt od 800 milijuna kuna

Iz Grada su istaknuli i kako se stavljanjem u funkciju poslovnih prostora, odnosno aktiviranjem poduzetničkog potencijala u njima, uz novu ponudu sadržaja za građane, nudi prilika i za nova zapošljavanja. U pitanju su vrlo frekventne pozicije.

Cjeloviti tekst natječaja sa svim podacima o poslovnim prostorima i uvjetima natječaja objavljen je službenim stranicama Grada Pule i na oglasnoj ploči Upravnog odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom, Pula, Forum br. 2/II. Uvid u isti se može izvršiti svakog radnog dana u vremenu od 09.00 do 12.00 sati do 2. ožujka 2022. godine.

Očevidi poslovnih prostora obavit će se 23. veljače 2002. godine (srijeda) i  24. veljače 2022. godine (četvrtak) kada će se svi zainteresirani moći upoznati sa stanjem istih. Usmeno nadmetanje provest će se u prostorijama Komunalne palače 11. ožujka 2022. godine (petak) s početkom u 12:00 sati.

Grad Pula objavio natječaj za zakup 10 poslovnih prostora: Većina smještena u užem centru
Share via
Copy link
Powered by Social Snap