Pretraga

Novi građevinski pothvat Rimca: Gradi glamping resort u Livnu

A- A+

Mate Rimac kreće u novi građevinski pothvat – u Livnu je osnovao tvrtku Continental Adenture koja se bavi ‘outdoor’ turizmom i marketinškim uslugama, a trenutačno gradi i prvi glamping resort na ovom području.

rimac

Mate Rimac | foto: Screenshot Davide Cironi

Rimac je vlastima Hercegbosanske županije, čije je sjedište u Livnu, predstavio nova ulaganja u turizam, koristeći potencijale čiste prirode i poznatih livanjskih divljih konja. Osnovao je tvrtku Continental Adventure koja i organizira jednodnevne i višednevne izlete, a trenutno gradi i prvi glamping resort na ovom području, piše Index.hr.

Prije ovog projekta je već Rimac u Livnu pokrenuo i tehnološki park Linnovate, u kojemu je nastao niz manjih tvrtki. O tim projektima i planovima su Rimac i Marin Mamuza, direktor tvrtke Continental Adventure i predsjednik zaklade Linnovate govorili s premijerom Hercegbosanske županije, Ivanom Vukadinom. Vlasti su najavile potporu projektima.

Izdvojeni članak

Mate Rimac: ‘Razmišljamo već o Campus II koji će biti višestruko veći’

Podsjećamo, Rimac trenutno gradi i kampus u Kerestincu kod Svete Nedelje. U pitanju je jedna od najvećih građevinskih i financijskih investicija u hrvatskom gospodarstvu do sada, a gradi ga samoborska građevinska tvrtka Facies prema projektu studija 3LHD. Više o tome možete pročitati ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap