Pretraga

Košarkaška legenda kreće u izgradnju kuće iz snove: Srušio vilu koju je platio 37 milijuna dolara

A- A+

LeBron James srušio je svoju vilu u Los Angelesu vrijednu 37 milijuna dolara i započeo radove na izgradnji kuće iz snova. Imanje je kupio još prije tri godina za 37 milijuna dolara, ali tek sada, nakon što je dobio sve dozvole, kreće u potpuno renovaciju.

Gradilište | Unsplash

Ova košarkaška legenda uz ovu kuću ima još dva imanja vrijedna 20 milijuna dolara u Brentwoodu. Ovo imanje je kupio 2020. godine za 37 milijuna dolara, što je bilo dva milijuna manje od tada tražene cijene. Nakon što su izdane dozvole za početak građevinskih radova, srušio je vilu i krenuo u izgradnju nove. Stara vila je bila izgrađena tridesetih godina prošlog stoljeća, piše The Sun.

U pitanju je bio kompleks s četiri spavaće sobe, koji se prostirao na zemljištu od 2,5 hektara s pogledom na Beverly Hills i Tihi ocean. Imao je osam kupaonica, dvije odvojene kuće za goste, sedam kamina, teniski teren, kino, bazen i kućicu uz bazen. Prilaz omeđen živicom vodio je do velikog igrališta za motorna vozila koje se približavalo prebivalištu u mediteranskom stilu.

Copy link
Powered by Social Snap