Pretraga

Tomašević otkrio koliko će se potrošiti na novu vodoopskrbnu mrežu: Riječ je o milijardama kuna

A- A+

Tomašević je rekao kako očekuje kako će Zagreb do kraja godine povući još stotinjak milijuna kuna iz EU fondova, a na tu temu je najavio i da će zatražiti sastanak s ministarom gospodarstva Filipovićem.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević na konferenciji za medije | foto: screenshot Facebook Tomislav Tomašević

Zagrebački gradonačelnik u petak je, nakon puknuća magistralnog cjevovoda, izjavio da će se vodoopskrbna mreža u Zagrebu mijenjati idućih šest godina što će stajati dvije milijarde kuna, prenosi Poslovni Dnevnik.

Izdvojeni članak

Tomašević najavio izgradnju novih tramvajskih ruta, pogledajte gdje

Trebamo mijenjati cijelu vodoopskrbnu mrežu, a to ne možemo preko noći, rekao je Tomašević nakon sindikalnog susreta u Tvornici, upitan za jutrošnje puknuće cjevovoda u Zagrebu.

Izdvojeni članak

Dvije ulice u centru Zagreba postat će pješačka zona?

Objasnio je da se radi o drugom puknuću u godinu dana. Prvi je pukao u Selskoj, a sada na križanju Strojarska-Držićeva, te da su oba cjevovoda iz 60-ih godina prošlog stoljeća i potrebno ih je zamijneiti.

Izdvojeni članak

Zagreb na Slavonskoj aveniji gradi novi nadvožnjak od 150 milijuna kuna, riješit će se prometni čep

– Otkad smo na vlasti bilo je oko 200 milijuna kuna investicija u vodoopskrbnu mrežu, a iz Fonda solidarnosti retroaktivno ćemo povući za već popravljene cijevi dodatnih 60 milijuna kuna, rekao je Tomašević.

Tomašević otkrio koliko će se potrošiti na novu vodoopskrbnu mrežu: Riječ je o milijardama kuna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap