Pretraga

Poznati proizvođač građevinskog materijala donacijom pomogao u obnovi domova pogođenih požarom

A- A+

Jedan od vodećih međunarodnih proizvođača građevinskih materijala odlučio se učiniti dobro djelo. Riječ je o Wienerbergeru, iz kojeg su, u skladu sa strategijom kojom se vode donijeli odluku kako će obiteljima čiji su domovi stradali u požaru pomoći donacijama. Građanima u potrebi s područja Karlovca, Ogulina i Križa donirali su cigle i crijepove iz svog asortimana. Materijali za obnovu domova dostavljeni su iz ‘domaćih’ pogona u Karlovcu i Đakovu.

Wienerberger donacija građevnog materijala | Foto: Wienerberger

Tvrtka Wienerberger, međunarodni proizvođač građevinskih materijala, donirao je materijale obiteljima u potrebi. Pomoć s donacijama usmjerena je stanovnicima s područja Karlovca, Ogulina i Križa, kojima su iz tvrtke donirali cigle i crijepove iz svog asortimana. Donacijom pomažu obiteljima koje su u svojim gradovima zbog požara ostale bez domova.

Sukladno ESG (Environmental, Social and Governance) strategiji kojom se vode, iz tvrtke ističu kako su posvećeni ekološkoj održivosti, ali i socijalnoj odgovornosti i etičkom upravljanju. Donacijama građevinskog materijala za obnovu domova pogođenih različitim nepogodama, tvrtka je već u više navrata provodila ovakve akcije.

U djelovanju, naglašavaju, važno im je doprinijeti i ponuditi podršku lokalnim zajednicama. Inače, uz proizvodnju betonskih opločnika u Ogulinu, proizvodni pogoni tvrtke Wienerberger nalaze se u Karlovcu i Đakovu, a iz tih predjela dostavljeni su i materijali za obnovu. Na ovaj način, tvrtka istovremeno podupire one kojima je pomoć najpotrebnija, ali i potpomaže lokalnu ekonomiju.

Copy link
Powered by Social Snap