Pretraga

Ambiciozni planovi vlasnice turističke agencije: Gradit će hotele u Opatiji, Dubrovniku i Splitu

A- A+

Vodeća hrvatska turistička agencija Katarina Line sa sjedištem u Opatiji, specijalizirana za luksuzna krstarenja Jadranom pokrenula je ambiciozan investicijski ciklus u kojem planira izgraditi tri hotela u Opatiji, Splitu i Dubrovniku, sve redom destinacijama iz kojih isplovljavaju brodovi koji rade pod njima.

Foto: Unsplash

Osnivačica i direktorica agencije Katarina Hauptfeld za Poslovni.hr rekla je više o planovima za ambiciozan investicijski ciklus u kojem planira izgraditi tri hotela u Opatiji, Splitu i Dubrovniku.

Naime, Katarina line je kupila zgradu ex Kapetanije. Radi se o zgradi koja se prostire na ukupno 326,9 metara kvadratnih. Sastoji se od prizemlja (148,36 metara kvadratnih), prvog kata (135,44 metra kvadratna) i potkrovlja. S mogućnošću nadogradnje, ukupna površina zgrade bi bila 400 metara kvadratnih.

Ta je zgrada prema pisanju Dubrovačkog dnevnika prodana za 1.500.000,00 EUR.

Izdvojeni članak

Biser Jadrana dobit će novi hotel: Stručnjaci objasnili kako će formirati, zabrtviti i osigurati njegova građevna jama

Ostavština za obitelj

U Dubrovniku je Hauptfeld već napravila prvi korak kupnjom zgrade ispred Hotela Petka u luci Gruž, gdje bi u budućnosti trebao niknuti također butique hotel, a ideja je da uz njega bude otvoren i jedinstveni Captains bar.

Za rješenje je angažiran lokalni arhitektonski ured, s kojima će se investitorica sastati krajem tjedna. U to vrijeme planira predstaviti i dva nova broda u floti Katarina Line, a lokacija za Split još se traži.

– Puno ljudi mi kaže da sam luda što se sada u ovim vremenima u to upuštam, no vjerujem da ćemo imati sve resurse i uvijete da investiciju uspješno završimo, zaključila je Katarina Hauptfeld za Poslovni.hr. Smatra kako je svakako dobro imati vlastiti hotel u kojem će se promovirati vrijednosti usluga iz drugih segmenata, ali i to što bi tako napravila dobar temelj i ostavštinu za obitelj, kćer Anamariu i Daniela koji uz nju čine Upravu kompanije.

Ambiciozni planovi vlasnice turističke agencije: Gradit će hotele u Opatiji, Dubrovniku i Splitu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap