Pretraga

Nova Ikeina kolekcija za romantične trenutke

A- A+

INBJUDEN kolekcija, brenda IKEA, sadrži sve što vam je potrebno za nezaboravne proljetne proslave i trenutke koji će odisati engleskom seoskom idilom. Nježnije boje jedna su od glavnih inspiracija ovo proljeće kao i povratak staklenih etažera na kojima ćemo servirati brojne slastice.

Foto: IKEA

Tko bi odolio slatkim poslasticama, naročito kada su prezentirane na prekrasnom etažeru? Onaj koji nudi IKEA jednostavan je, no moderan i odličan za posluživanje kanapea ili kolačića, a može poslužiti i kao ukras.

Izdvojeni članak

Ikea predstavila nove trendove za proljeće 2021.

Kada nastupi vrijeme za zdravicu, čaše za šampanjac iz kolekcije INBUJDEN možete ispuniti pjenušavim i osvježavajućim pićem. Ove su čaše ukrašene šarmantnim točkicama i idealne za sve posebne prigode.

Foto: IKEA

Etažeri i posuđe za posluživanje s poklopcima iz ove kolekcije olakšavaju izlaganje i posluživanje predjela, kolačića i ostalih poslastica. Ukoliko ih nekoliko grupirate na stolu stvorit ćete prekrasan ambijent koji još možete naglasiti neodoljivim zalogajčićima u različitim bojama.

Foto: IKEA

Ne zaboravite na vazu. One iz kolekcije INBUJDEN prekrasni su detalj na sredini stola. Ispuni ih omiljenim cvijećem ili ih upotrijebi same kao ukrasne predmete. Na taj način vaš će stol postati predmet divljenja svakog gosta u vašem domu.

Foto: IKEA

Ostatak kolekcije INBUJDEN pogledajte OVDJE.

 

Copy link
Powered by Social Snap