Pretraga

Raste interes stranaca za nekretnine u Hrvatskoj

A- A+

Strani su posjetitelji tijekom travnja na oglasniku Crozilla.com bili osjetno brojniji no prošle godine, a među njima su bili posebno istaknuti oni s područja Njemačke, zatim Slovenije, te BiH i Austrije.

Foto: Unsplash

Zagreb, Pula, Split, Osijek, Rijeka i Zadar gradovi su u kojima su se tijekom travnja najviše pretraživali stanovi za prodaju, dok se ponuda onih za najam najviše pretraživala u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Puli.

Inozemni su posjetitelji tijekom travnja najviše tražili stanove koji se prodaju na području Crikvenice, Umaga, Vodica, Medulina te Zagreba i Pule, a u najvećem su broju dolazili iz Njemačke, Slovenije, BiH i Austrije, stoji na stranicama oglasnika Crozilla.

Izdvojeni članak

Što se događa s nekretninama u okolici Zagreba nakon potresa?

Gdje je potražnja za kućama?

Kuće su se na oglasniku najviše pretraživale u Zagrebu Osijeku, a zatim na području Primorsko-goranske županije gdje se posebno ističu Rijeka i Krk. Građevinska zemljišta u travnju su se najviše pretraživala u Zagrebu, Zadru, Puli, Poreču, te u Rijeci i na Krku.

Strane su, pak, posjetitelje, najviše zanimale kuće koje se prodaju u Vodicama, Crikvenici, te Viru, Zadru i Poreču, a građevinska zemljišta u Puli, zatim na Viru, te Vodicama, Krku, Kaštelima i Opatiji.

Copy link
Powered by Social Snap