Pretraga

23. izdanje Festivala arhitekture Dani Orisa 3. i 4. studenoga u Lisinskom

A- A+

Festivala arhitekture Dani Orisa ove se godine održava 3. i 4. studenoga 2023. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Riječ je o 23. izdanju ove međunarodne manifestacije koja svake godine okupi više od 2000 posjetitelja, arhitekata i profesionalaca iz srodnih područja. U sklopu Festivala bit će otvorena Izložba prijavljenih radova na Natječaj za nagradu ‘Tripun Bokanić’ Klesarske škole Pučišća 2023.

Oris festival | foto: Oris promo

Oris festival | foto: Oris promo

Dani Orisa međunarodni su arhitektonski festival koji 23. put za redom organizira Oris Kuća arhitekture. Svake godine okuplja više od 2000 posjetitelja – arhitekata i profesionalaca iz srodnih područja, a sada je na Festivalu sudjelovalo više od 350 predavača, vrhunskih stručnjaka iz cijeloga svijeta. Ove se godine održava 3. i 4. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, te se može pohvaliti bogatim programom.

Izdvojeni članak

InDizajn sajam: 80 izlagača, dizajnerske radionice i humanitarni buvljak

Predavanja će održati: Mia Roth Čerina i Toni Čerina, Mikelić Vreš Arhitekti, Studio Autori, Arhitektura Krušec, Fasch & Fuchs Architekten, Amir Vuk Zec, Carme Pinos, Studio Up i Vinu Daniel za Wallmakers. U sklopu Festivala bit će otvorena Izložba prijavljenih radova na Natječaj za nagradu ‘Tripun Bokanić’ Klesarske škole Pučišća 2023.

Ulaznice su dostupne u Oris kući arhitekture. Festival je u Programu stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata, te se vrednuje s ukupno 12 sati.

Pogledajte ovdje koji radovi ove godine bili najbolji u sklopu natječaja za nagradu ‘Tripun Bokanić’.

Copy link
Powered by Social Snap